Zeleni turizem - turizem za vse!

Zeleno okno

21.12.2016

Člani turističnega društva Dravograd so ob svetovnem dnevu turizma, postavili zeleno okno in se tako pridružili številnim turističnim društvom po Sloveniji, ki so se odzvala na skupno akcijo Turistične zveze Slovenije. Zelena okna so postavili na različne kraje iz katerih se odpira pogled na mogoče manj znane pa ravno tako zanimive znamenitosti našega okolja. 

Zelenemu oknu pa so namenili tudi posebno zgodbo.

Namreč poleg ponosnega simbola zelenega turizma, vabijo/vabimo vse obiskovalce, ki se bodo slikali pri oknu na kmetiji Klančnik, da svoje slike delijo z nami, na socialnih omrežjih. Vsi, ki se boste slikali pri oknu na kmetiji Klančnik ali na naši stojnici Alpe Adria sejma v Ljubljani in ki boste sliko delili na facebook strani Karete Turizma, turističnega društva Dravograd ali kmetije Klančnik do 31.01.2016, bomo v začetku februarja na sejmu Alpe Adria, ki bo potekal med 01.02.2017 in 04.02.2017, izžrebali nagrajenca, ki mu Kareta turizem podarja vrednostni bon za 100 EUR v naši ponudbi.
Slovenija je zelo bogata z zgodbami v turizmu in turistična društva smo preko turistične zveze Slovenije nagovorjena, k nenehnemu iskanju in nadaljevanju novih zgodb oziroma k oblikovanju in pripovedovanju le teh, saj postajajo učinkovito orodje v pomoči pri trženju in promociji Slovenskega turizma. In tako kot je vsaka zgodba postavljena v neko okolje ali čas, naj bo zgodba z zelenim oknom, zgodba sedanjega in prihodnjega časa pri pomenu razvoja ZELENEGA TURIZMA – turizma za vse.

Se vidimo na Koroškem in na sejmu Alpe Adria!




Povezane ponudbe

(4 nočitve)

O flosarjih, kovačih in mlinarjih

Kulinarični vrhunci obeh čezmejnih regij, »Koroške« in „Južne avstrijske Koroške«, v kombinaciji z zabavnim, zanimivim in okusnim programom!

Počitnice
0,00 €
Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.