Kareta je obiskala Beograd ob skupnem zasedanju vlad Republike Slovenije in Republike Srbije!

Beograd - fotozgodba

26.10.2016

V ponedeljek 24.10.2016 smo obiskali Beograd ter se udeležili sektorsko poslovne delegacije slovenskih podjetij  ob priložnosti skupnega zasedanja vlad Republike Slovenije in Republike Srbije v sodelovanju z Agencijo SPIRIT, Ministrstvom za zunanje zadeve RS, Slovenskim poslovnim klubom Beograd in Gospodarsko zbornico Srbije.

Namen obiska je bil predvsem okrepiti sodelovanje s srbskimi partnerji (turističnimi agencijami) ter realizacija skupnih projektov v turizmu (identifikacija in oblikovanje turističnih produktov).


Šlo je tudi za promocijo slovenskih turističnih produktov v Srbiji ter krepitev in prepoznavnost (promocija) naše turistične agencije na tem prostoru.

Obisk smo izkoristili tudi za potencialne poslovne dogovore ter krepitev že obstoječih odnosov z nekaterimi domačimi turističnimi agencijami ter ostalimi partnerji. 

Ob tem pa smo dodobra ''prečesali'' Beograd ter pripravili ''teren'' za skupine in posameznike, ki bodo z nami v prihodnosti obiskali glavno mesto Srbije ter ostale destinacije po Srbiji.

Photo credit: Tim Kolar-Erat






















Povezane novice

11 okt

Dežela Pece - fotozgodba

Skupina DI Logatec se je 8.10.2016 podala na izlet na Peco!
preberi več

Turistična agencija Kareta - logotip
Turistična agencija s srcem.